Trendstock is er voor iedereen die zoekt naar iets praktisch of juist iets moois voor in huis. Onze klanten voelen zich graag comfortabel en houden ervan om zichzelf af en toe te verwennen.

Wij vinden een ruime keuze belangrijk en zijn daarom altijd op zoek naar fijne, handige of gewoon noodzakelijke producten.

Het geeft ons enorm veel energie om elke keer weer iets nieuws te vinden en jou te blijven verassen met kwalitatief goede producten tegen een betaalbare prijs.

Wij zijn Wouter en Chris en opgeteld al 25 jaar werkzaam in de inkoop van verschillende non-food groepen. Een flink aantal jaren hebben wij ervaring op mogen doen bij groot-winkel bedrijven maar zijn met Trendstock begonnen omdat we behoefte kregen aan een meer persoonlijke aanpak.

Samen met de creativiteit en online kennis van Tom hebben wij nu de kans om met ons grote netwerk aan leveranciers en fabrieken een prachtig en constant vernieuwend online assortiment aan te beiden. Omdat we in grote aantallen, en bij de bron kopen kunnen wij onze artikelen voor een voordelige en eerlijke prijs aanbieden.

Wilt u het artikel eerst even zien en voelen voordat u het koopt? U bent ook van harte welkom in onze winkel aan de Laat 121 in Alkmaar. Veel van de producten op onze webshop liggen daar voor u klaar om gelijk mee te nemen!