Hoe werkt het?

Je mag alles retourneren binnen 30 dagen, zolang het in de staat is zoals je het ontvangen hebt. Om de retour snel te verwerken, vragen wij je de retour aan te melden via onderstaande link. Je wordt stap voor stap in het proces meegenomen. Houd je track & trace nummer of ordernummer bij de hand.  

Retouren | Trendstock (shipping-portal.com)

Voorwaarden retourneren

Je hebt het recht om alles te retourneren binnen 30 dagen, zolang het in de staat is zoals je het ontvangen hebt. Voor een snelle en correcte afhandeling betekent dit:

  • Verstuur de retouren met alle geleverde toebehoren en waar mogelijk in originele staat en verpakking. Je mag onze producten thuis voelen en bekijken, maar retourneer en verpak ze vervolgens netjes zoals je ze ontvangen hebt. Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een andere manier hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, kunnen we kosten in rekening brengen.
  • Meld jouw retour aan via de link hierboven.
  • Verzend jouw retouraanvraag binnen 30 dagen na ontvangst. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen nadat jij of iemand voor jou (niet de vervoerder) het product fysiek ontvangt.

Wij adviseren altijd om een bewijs van retour zenden te vragen bij het desbetreffende punt.

Binnen 14 dagen nadat wij de retour hebben ontvangen, krijg je je geld teruggestort met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je hebt betaald. 

Kan ik een artikel retourneren in winkel?

Ja, dat kan. Neem altijd wel eerst contact op via onderstaand telefoonnummer om je retour in te dienen, zodat je in onze winkel enkel het pakket hoeft af te geven. Ook kunnen wij dan eventueel alvast een vervangend artikel voor je laten klaarleggen. 

Adres
Laat 121 
1811 ED Alkmaar 

 

Openingstijden

Maandag 12:00-17:30
Dinsdag 10:00-17:30
Woensdag 10:00-17:30
Donderdag 10:00-17:30
Vrijdag 10:00-17:30
Zaterdag 10:00-17:30
Zondag Gesloten

 

Retouren | Trendstock (shipping-portal.com)